Har du nogen spørgsmål?

Udfyld felterne herunder, så vil vi vende tilbage.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få en smuk ensartet hud med

‍BB Glow

Hvad er BB Glow?

Hos Klinik Hadberg er vi stolte af at kunne tilbyde vores kunder den sidste nye behandling indenfor skønhed. BB Glow er en nanoneedling, der stimulerer collagen og elastinproduktionen i din ansigtshud. 

Med det specielle serum fra BB Glow behandlingen får din hud ny næring og hydrering. Det er Trine, der tager godt imod og fører dig trygt igennem din BB Glow behandling. Kig ind til Klinik Hadberg og få din nye BB-glød.

BB Glow er en ny, moderne og sikker behandling, som er med til at give huden i dit ansigt et intensivt boost. Med en BB Glow behandling fjernes ujævnheder, mørke rander under din øjne og pigmentering. Behandlingen er med til at give din hud ny næring og dermed foryngelse ved reducering af dine fine rynker.

Med BB Glow tilføjes din hud en ny glød og udstråling, fra du vågner om morgenen til du går i seng om aftenen. BB Glow behandlingen har sin oprindelse i Sydkorea og er det sidste nye indenfor skønhedspleje.

Selve behandlingen tager ca. en time, hvor du ligger i en af vores behagelige stole. Både serum og det tonede serum bliver valgt ud fra din hudtype.

Hvad koster en behandling?​

Se vores priser BB Glow

BB Glow

BB Glow

1 time​

Pris

950 kr.

BB Glow Behandling

Ved hjælp af NANO nåle, også kaldet infusion behandling, laves mikroskopiske nanokanaler i det øvre hudlag på huden i dit ansigt. Herefter indfører vi et nærende serum og glow under din hud. Disse er med til at stimulerer de regenererende processer og dermed collagen produktionen i huden.

Vi starter din BB Glow behandling med en neutral skrub, der er med at rense din hud skånsomt for snavs, makeup og hudplejerester. Det er samtidig med til at øge optagelsen af de produkter, som bruges efterfølgende.

Så er tiden kommet til den første del af infusion behandlingen, hvor vi starter med 12punkts nåle, der er med til at få serum ned og for at åbne huden mere til at tage imod det tonede serum.

Efter den første del af behandlingen er det tid til at massere det tonede serum ned i huden. Her skifter vi til Nanonåle, der i cirkulerende bevægelser masserer det tonede serum ned i huden. Behandlingen er samtidig med til at give både fugt, vitaminer og mineraler til din hud.

Spidsen af de bittesmå nanonåle er ekstremt tynde og derfor gør behandlingen ikke ondt. Samtidig trænger spidsen kun lige ind under det yderste hudlag. For de fleste vil det føles som en prikken eller allerhøjst en lille svie. Det tonede serum har en tørringstid på omkring 4 timer og du kan med fordel vaske det overskydende del af det tonede serum af dagen efter behandlingen.

Hvor mange behandlinger vi anbefaler, er individuelt fra person til person. Gennemsnitlig for den mest optimale effekt og længerevarende resultat anbefales 3-5 behandlinger med 2-4 ugers mellemrum. Det flotte resultat vil herefter varer i 4-6 måneder. Du vil dog allerede efter 1. behandling kunne se en forskel på din hud.

​Pleje efter BB Glow behandlingen

Vi anbefaler, at du undgår sollys i 2 dage efter behandlingen og herefter bruger solcreme med faktor 30 eller derover, når du er ude i stærk sol. Samtidig bør du undgå solarium og sauna i en uge efter endt behandling.

Først 2 dage efter behandlingen anbefaler vi, at du begynder at bruge makeup igen. I op til 8 uger anbefaler vi, at du ikke indtager C-vitamin eller Retinol, da dette kan fremskynde pigmentfading.

De mange fordele ved BB Glow

 • Jævner hudtonen ud og udglatter huden.
 • Reducerer pigmentpletter.
 • Reducerer ar fra akne.
 • Mindsker fine linjer og rynker.
 • Mindsker rødme.
 • Minimerer mørke rander under øjne.
 • Giver huden fugt.
 • Stimulerer collagen dannelsen.
 • Mindsker porer.
 • Jævner hudens farve.
 • Bekæmper rødme.
 • Modvirker grå og livløs hud.
 • Giver en let og naturlig makeup effekt.

BB Glow for alle

BB Glow behandlingen er for alle aldre og køn og giver ingen smerter eller rødme under hverken behandlingen eller bagefter. 

Det gælder både normal, tør og kombineret hudtype. Dog er behandlingen ikke egnet hvis du er:·

 • Under kræftbehandling.
 • Lider af hudsygdomme som psoriasis, rosacea og aktiv akne.
 • Tendens til keloid ardannelse.​
 • Tager blodfortyndende medicin.
 • Tager Isotretinoin mod bumser
 • Tidligere har haft allergi ved kosmetiske produkter.

Ord fra vores kunder

Hør, hvad vores kunder har at sige om deres oplevelser med vores tjenester.

"Rigtig god oplevelse"

Super søde og venlig personale. Jeg var hos Trine i dag til genopfyldning af mine bryn, igen en rigtig god oplevelse og et flot resultat. Jeg vil klart anbefale klinik Hadbjerg i Haderslev.

Ha​nne Børgager Junker

"Kan varmt anbefales"

Har fået lavet pmu på læber og er mere en tilfreds udover det laver de også de smukkeste vipper og det bedste og sødeste behandling og betjening kan varmt anbefales

Denise ​Elisabeth Valbjørn

"Så glad for resultatet"

Jeg har fået lavet permanente bryn og er Så glad for resultatet. Fik virkelig god vejledning og der blev gået grundigt og trygt til værks med optegningen. De får mine klare anbefalinger.

Eli​sa Theil​

​Har du spørgsmål eller vil du booke tid? Kontakt os

​Har du spørgsmål til de forskellige behandlinger er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller ved et besøg i klinikken.

Book en tid​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt