Har du nogen spørgsmål?

Udfyld felterne herunder, så vil vi vende tilbage.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få smukke bryn hurtigt og nemt

‍Henna Brows

Henna Brows er en fantastisk måde at få smukke definerede øjenbryn på.

Det er for dig, som ønsker mere end blot farvning af dine bryn. Dette er brow styling!

Her får du nemlig opmålt og optegnet form som passer til dit ansigt, også kaldet brow mapping, samt får farve på både brynhår og huden bag. Du opnår altså et mere tæt resultat, som kan minde om et powder brow. Det er derfor også perfekt til dem som overvejer permanent makeup.

Henna Brows holder op til 10 dage på huden og op til 6 uger på hårene.

Efterbehandling:

- Undgå vand i 24 timer.

- Undlad peeling og creme/olier

- Husk sunblock inden sol, for at undgå allergisk reaktion

Henna farven som benyttes til Henna Brows, må ikke forveksles med almindelig henna hårfarve eller det henna som bruges til midlertidige tattoeveringer på ferien. Her er nemlig langt højere PPD indhold, som er det kan kan få allergiske reaktioner af. 

Vi benytter kun en EU godkendte farver som er beregnet til øjenbrynene og huden herunder. Disse indeholder langt under det tilladte indhold af PPD. Er man allergisk overfor dette, kan man altså heller ikke tåle hverken alm. eller henna bryn farve.

Behandlingen indeholder:

Peeling af øjenbrynene, brow mapping, henna farve på hud og hår samt retning med pincet, det er muligt at tilkøbe en voksbehandling til brynene.

Hvad koster en behandling?​

Se vores priser for Henna Brows

Henna Brows

Modelpris på Henna Brow

70 min.

Pris

550 kr.

Ord fra vores kunder

Hør, hvad vores kunder har at sige om deres oplevelser med vores tjenester.

"Rigtig god oplevelse"

Super søde og venlig personale. Jeg var hos Trine i dag til genopfyldning af mine bryn, igen en rigtig god oplevelse og et flot resultat. Jeg vil klart anbefale klinik Hadbjerg i Haderslev.

Ha​nne Børgager Junker

"Kan varmt anbefales"

Har fået lavet pmu på læber og er mere en tilfreds udover det laver de også de smukkeste vipper og det bedste og sødeste behandling og betjening kan varmt anbefales

Denise ​Elisabeth Valbjørn

"Så glad for resultatet"

Jeg har fået lavet permanente bryn og er Så glad for resultatet. Fik virkelig god vejledning og der blev gået grundigt og trygt til værks med optegningen. De får mine klare anbefalinger.

Eli​sa Theil​

​Har du spørgsmål eller vil du booke tid? Kontakt os

​Har du spørgsmål til de forskellige behandlinger er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller ved et besøg i klinikken.

Book en tid​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt