Har du nogen spørgsmål?

Udfyld felterne herunder, så vil vi vende tilbage.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få en fornyende hud med 

‍Microneedling

Hos Klinik Hadberg kan vi nu tilbyde dig Microneedling. Med denne behandling vil din hud fremstå med et yngre og friskere udseende. Nogle kalder også behandlingen for Dermaroller på grund af navnet for den Dermapen, der bruges til behandlingen. Microneedling er bygget på den videnskabelige dokumenterede effekt, der kaldes Collagen Induction Therapy (CIT).

Ved Microneedling (Dermapen®) bruger vi et elektrisk stempel, der med ultrafine nåle penetrerer huden med flere tusinde huller i minuttet i en dybde fra 0,25 til 0,75 mm. For hver af de små huller vil din hud på meget kort tid begynde dens egen helingsproces, der er med til at forynge huden. Det sker ved, at de overfladiske sår begynder at hele og dermed udløser hudens indre reparationssystemer og som samtidig er med til at starte produktionen af collagen.

Behandlingen er op til 400 gange mere effektiv end ved almindelig påsmøring på huden. Netop på grund af de mange tusinde mikroskopiske huller, som der opstår ved Microneedling, der med serum trænger ned i din underhud.

Inden behandlingen tager vi en samtale med dig omkring din hudtype og dine ønsker for behandlingen og ud fra dette anvender vi den aftalte serum, der herefter bliver ført ned i de bittesmå huller, som vi skaber i din hud.

Collagen er det protein, der sørger for at reducere hudens rynker og linjer og derfor giver det netop med Microneedling gode resultater, når det kommer til at behandle rynker og især ar, der er opstået ved akne. Efter behandling med Microneedling vil din hud samtidig blive stærkere overfor fremtidige ændringer i huden.

Selve Microneedling behandlingen tager omkring 30 minutter og er stort set smertefrit.

Microneedling før og efter

Inden du møder ind til en behandling, er det vigtigt, at du ikke har påført det ønskede område med selvbruner. Brug gerne en solcreme med meget høj faktor op til behandlingen, så din hud ikke er for solbrændt eller solskoldet. Vi starter med at rense huden og derefter udfører vi en scrub behandling inden vi går i gang, for at fjerne snavs og døde hudceller.

Efter behandlingen med Microneedling er området rødt og varm. Dette vil dog aftage i løbet af 4 timer og helt væk efter et døgn. Som en god efterpleje af huden anbefaler vi, at du benytter afkøling de første par timer efter din behandling. Behandlingen afsluttes med en plejende og kølende maske, der skal sidde i 20 min.

Hos Klinik Hadberg, har du mulighed for at købe effektive plejeprodukter, efter en behandling med Microneedling, som vi vil anbefale, at du bruger i op til 2 døgn efter. For at området bedre får ro til at hele, anbefaler vi, at du undgår unødvendig kontakt med det behandlede hudområde i 2 døgn efter behandling.

Vi anbefaler samtidig, at du undgår solarium og stærk sol i 2 uger efter behandling samt bruger en solcreme med høj faktor (30+) SPF. Undgå også meget varmt vand og saunaer i 2 døgn efter din behandling.

Hvor længe holder en microneedling behandling?

Effekten af det aktive serum kan ofte ses stort set med det samme og allerede efter første behandling. For at opnå det bedste resultat, anbefaler vi dog 3-4 behandlinger med 10-14 dages mellemrum. Og herefter 1 vedligeholdelses behandlingen om måneden. Er behandlingen for at opnå en foryngelse af huden, vil resultatet holde i ca. 12 måneder. Bruges Microneedling til behandling af ar eller strækmærker, så er forbedringerne permanente.

Hvad koster en behandling?​

Se vores priser microneedeling

Microneedling

Microneedling

1 time​

Pris

950 kr.

Kan alle få en Microneedling behandling?

Microneedling bruges til at behandle områder i ansigtet, på din hals og mave. Især på maven er behandlingen meget effektiv til strækmærker efter en fødsel. Behandlingen er også egnet til både indersiden af dine arme og ben samt på håndryggen, hvor der kan fremkomme aldersrelaterede ændringer i hudens pigment.

Microneedling behandling er især populær for dem, der ønsker en foryngelse af huden. Med alderen vil produktionen af collagen blive mindre og det er med til at give rynker især i ansigtet og på hænderne. Behandlingen stimulerer din hud til at producere mere collagen og dermed opnå en yngre effekt af huden.

Microneedling er særlig effektiv, hvis du har:

 • Aldringstegn
 • Ar efter akne eller anden ar dannelse i ansigtet
 • Ar efter skoldkopper
 • Pigmentfejl efter f.eks. for meget sol
 • Fine linjer og rynker
 • Strækmærker
 • Kirurgiske ar
 • Løs og tør hud
 • Poser under øjnene
 • Store og synlige porer

​Der kan være forskel på antal af behandlinger afhængig af, hvilket området du ønsker behandlet og din alder. Som udgangspunkt er antallet af behandlinger

indenfor aldersgruppen således:

 • I alderen 25+ - 3 - 4 behandlinger
 • I alderen 35+ - 4 – 6 behandlinger
 • I alderen 45+ - 6 – 8 behandlinger
 • I alderen 60+ - 8 – 10 behandlinger

Microneedling er ikke egnet for gravide eller hvis du ammer. Hvis du har tendens til Keloid ar dannelse, åbne forkølelsessår eller akne udbrud samt er immunkompromitteret med forsinket sårheling eller tager blodfortyndende medicin, vil vi fraråde en behandling med Dermapen.

Du er altid velkommen til at kontakte os eller at besøge os i klinikken for en uforpligtende snak om vores forskellige behandlinger og hvilke, der passer bedst til dig.

For mange kan det være en svær beslutning, både om du skal vælge en behandling og hvilke du skal vælge. Vi guider dig gerne igennem de forskellige muligheder, så du altid vil kunne føle dig tryg ved dine valg indenfor skønhedsverdenen.

Ord fra vores kunder

Hør, hvad vores kunder har at sige om deres oplevelser med vores tjenester.

"Rigtig god oplevelse"

Super søde og venlig personale. Jeg var hos Trine i dag til genopfyldning af mine bryn, igen en rigtig god oplevelse og et flot resultat. Jeg vil klart anbefale klinik Hadbjerg i Haderslev.

Ha​nne Børgager Junker

"Kan varmt anbefales"

Har fået lavet pmu på læber og er mere en tilfreds udover det laver de også de smukkeste vipper og det bedste og sødeste behandling og betjening kan varmt anbefales

Denise ​Elisabeth Valbjørn

"Så glad for resultatet"

Jeg har fået lavet permanente bryn og er Så glad for resultatet. Fik virkelig god vejledning og der blev gået grundigt og trygt til værks med optegningen. De får mine klare anbefalinger.

Eli​sa Theil​

​Har du spørgsmål eller vil du booke tid? Kontakt os

​Har du spørgsmål til de forskellige behandlinger er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller ved et besøg i klinikken.

Book en tid​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt