Har du nogen spørgsmål?

Udfyld felterne herunder, så vil vi vende tilbage.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et smukt hvidt smil med

Kosmetisk Tandblegning

Hos Klinik Hadberg er det vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge og har tillid til, at vi udfører behandlinger professionel og med produkter af den højeste kvalitet. Derfor benytter vi altid de bedste produkter på markedet. Ved tandblegning anvender vi det anerkendende mærke Smileeffect, der med deres mangeårige erfaring indenfor området er de førende producenter i Europa indenfor kosmetiske tandblegning.

Vi følger dig hele vejen gennem din behandling og inden påbegyndelse af selve behandlingen, tager vi dig igennem hele forløbet, hvor vi gennemgår alt fra start til slut. Med vores farveskala sammenligner vi dine tænder så du kan se, hvor lysere de er blevet efter din tandblegning. Som gennemsnit vil dine tænder blive bleget 2-8 toner lysere.

Selve behandlingen tager 2 x 15 min, hvor du sidder i en af vores komfortabel stole. Her vil du få sat en skinne i munden, hvorpå der er påført en gel. Gelen bliver aktiveret af et LED lys og hermed starter processen, hvor udefrakommende farvestoffer på tanden nedbrydes og dine tænder vil vende tilbage til deres oprindelige farve.

​Hvad er tandblegning og
​hvordan virker det?​

Gennem årene bliver dine tænder udsat for mange påvirkninger, der kan være med til at give en misfarvning af tænderne. Indtagelse af kaffe, te, rødvin og ikke mindst rygning har en stor indvirkning på, at dine tænder får misfarvninger. Når vi bliver ældre, vil dine tænder helt naturlig ændre deres farve. 

Emaljen bliver slidt med årene og den varme farve fra tandbenet vil begynde at trænge igennem. Her vil en behandling med Smileeffect LED tandblegning hjælpe dig med at få hvide tænder igen.

Med en tandblegning bliver dine tænder bleget, så de bliver lysere og dermed fjerner de mørke toner på dine tænder. Det er dog ikke en permanent behandling og du vil opleve at pletter og misfarvninger gradvist vil komme tilbage. Ønsker du at bibeholde det flotte hvide smil anbefaler vi en behandling ca. 1 gang om året.

Hvad koster en behandling?​

Se vores priser tanblegning

Tandblegning

Smile effect

1 time

Pris

999 kr.

Tandblegning inkl. Krystal - 70 min

Ønsker du en flot og sød detalje til dit nye hvide smil? 

Få påsat en delikat Swarovski krystal i forbindelse med din tandblegning.

Pris

1199 kr.

​Er tandblegning farligt for tænderne?​

Nej, tandblegning er ikke farligt for tænderne. Der findes dog mange produkter på markedet, der lover et hvidere smil og smukke tænder og det er desværre ikke alle, hvor du opnår det ønskede resultat. Derfor anbefaler vi, at tandblegning udføres af certificeret personale enten hos din tandlæge eller i en klinik, hvor personalet er uddannet indenfor branchen. Dette er for at sikre, at behandlingen bliver udført korrekt, og at der ikke er nogen risiko for skader på dine tænder eller tandkød.

Det er dog ikke alle tænder, der kan bleges. Har du store fyldninger, kroner, broer og implantater, så vil de ikke kunne bleges. Det betyder også, at du skal være opmærksom på, at plastfyldninger og kroner i dine fortænder skal laves om efter blegning af dine tænder, hvis du ønsker at de har samme farve som dine ny blegede tænder.

Hvad er vigtigt at vide inden
​en tandblegning?

Du vil opnå det bedste resultat, hvis du har fået en tandrensning og tjekket for huller hos din tandlæge senest 6 måneder inden din tandblegning. Der kan være risiko for bivirkninger, hvis du har paradentose eller dybe tandkødslommer. Derfor anbefaler vi, at du søger tandlæge inden en kosmetisk behandling for at få dette undersøgt.

Er du gravid eller ammende fraråder vi blegning. Tandblegning frarådes også ved kemobehandling og hvis du er i gang med en større tandbehandling ved din tandlæge.

Sådan opnår du det bedste resultat efter en tandblegning

Dine tænder er meget modtagelig efter endt behandling og derfor er det vigtigt, at du hverken drikker eller spiser noget, udover vand i en time efter at du har forladt vores klinik.

Hvis der forekommer hvide pletter på dine tænder efter blegningen, er der ingen grund til bekymring. Disse vil forsvinde i løbet af 1 -2 timer. For at du opnår det bedste resultat med din tandblegning bør du undgå rygning, farveholdige drikkevarer og fødevarer i 48 timer efter din behandling.

Hvor ofte kan jeg blege mine tænder?

Som udgangspunkt anbefaler vi, at du ikke bleger dine tænder mere end en gang om året. En LED-blegning med Smileeffect holder i op til 1 år afhængig af din tandhygiejne og indtagelsen af farvede fødevarer samt rygning.

Det vil være en god ide at supplere din daglige tandbørstning med Smileeffect Soft White. Det er med til at dine tænder holder deres flotte resultat i længere tid. Kosmetisk tandblegning er en af de mildeste former for blegning, der ikke er skadelig for emaljen og derfor vil dine tænder ikke tage skade af behandlinger med Smileeffect. 

Ord fra vores kunder

Hør, hvad vores kunder har at sige om deres oplevelser med vores tjenester.

"Rigtig god oplevelse"

Super søde og venlig personale. Jeg var hos Trine i dag til genopfyldning af mine bryn, igen en rigtig god oplevelse og et flot resultat. Jeg vil klart anbefale klinik Hadbjerg i Haderslev.

Ha​nne Børgager Junker

"Kan varmt anbefales"

Har fået lavet pmu på læber og er mere en tilfreds udover det laver de også de smukkeste vipper og det bedste og sødeste behandling og betjening kan varmt anbefales

Denise ​Elisabeth Valbjørn

"Så glad for resultatet"

Jeg har fået lavet permanente bryn og er Så glad for resultatet. Fik virkelig god vejledning og der blev gået grundigt og trygt til værks med optegningen. De får mine klare anbefalinger.

Eli​sa Theil​

​Har du spørgsmål eller vil du booke tid? Kontakt os

​Har du spørgsmål til de forskellige behandlinger er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller ved et besøg i klinikken.

Book en tid​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt