Har du nogen spørgsmål?

Udfyld felterne herunder, så vil vi vende tilbage.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Klinik hadberg

Ansigtsbehandling med fokus på velvære

Forkæl dig selv med en professionel behandling

Har du lyst til at forkæle dig selv med en skønhedsbehandling, hvor du og dit velvære er i fokus? Så kan vi ved Klinik Hadberg tilbyde en ansigtsbehandling, hvor vi plejer dig og din hud. Vores behandling er selvforkælelse, når det er bedst, og du kan samtidig forvente et smukt og foryngende resultat for din hud efterfølgende.

Vores klinik ligger i hjertet af Haderslev, og vi har derfor mange kunder her fra byen. Vi tager dog også imod kunder, der kommer forbi fra omkringliggende byer i området, herunder Aabenraa og Vojens. Vil du gøre noget dejligt for dig selv eller måske forkæle en du holder af? Så kontakt os og hør mere om vores forskellige ansigtsbehandlinger.

Få en ansigtsbehandling i behagelige omgivelser

I vores skønhedsklinik har vi en stor viden om hudpleje og skønhedsbehandlinger. Vi tilbyder derfor flere forskellige ansigtsbehandlinger, og vi rådgiver dig gerne i forhold til, hvilken behandling lige netop du vil få mest gavn af.

Fælles for alle vores ansigtsbehandlinger er, at vi ønsker at give dig en tryg og behagelig oplevelse. Derfor har vi indrettet os i hyggelige, lyse lokaler, og vi behandler i intime behandlerrum, hvor du kan føle dig godt tilpas. 

Her er det nemlig dig, der er i centrum, og vores ansigtsbehandling skal mere end noget andet være en god og behagelig oplevelse for dig, mens den står på.

Vil du høre mere om vores
​forskellige behandlinger?

Hvis du gerne vil høre mere om vores forskellige behandlinger, så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan også booke en tid til en gratis konsultation, hvis vi skal tage en snak om, hvad vi kan gøre for din hud. Glem ikke at vi også tilbyder eyelashextensions & permanent makeup.

Ring eller skriv til os i dag og book en tid til en forkælende ansigtsbehandling her i Klinik Hadberg.​

Hvad koster en behandling?​

Se vores priser for ansigtsbehandlinger

Ansigtsbehandliger

Wellness ansigtsbehandling

Wellness ansigtsbehandling er til dig som ønsker en skøn afslappende, men opfriskende og effektiv behandling.

Behandlingen indeholder:

Afrensning, peeling, massage og afslutning med maske. Det er muligt at tilkøbe 15 min hovedbundsmassage til denne behandling.

Pris

45 min. 450 kr. 

Luksuriøs ansigtsbehandlig
Få en lækker og luksuriøs ansigstsbehandling.
Behandlingen giver en masse fugt, vitaminer og mineraler til huden. Man opnår friskere, smukkere og mere ensartet hud. Serum indsluses i huden med Nano nåle/dupper - Behandlingen gør ikke ondt.

Pris

60 min. 650 kr. 

Hovedbundsmassage

(tilkøb til Wellness ansigtsbehandling)

Pris

15 min. 170 kr. 

Ord fra vores kunder

Hør, hvad vores kunder har at sige om deres oplevelser med vores tjenester.

"Rigtig god oplevelse"

Super søde og venlig personale. Jeg var hos Trine i dag til genopfyldning af mine bryn, igen en rigtig god oplevelse og et flot resultat. Jeg vil klart anbefale klinik Hadbjerg i Haderslev.

Ha​nne Børgager Junker

"Kan varmt anbefales"

Har fået lavet pmu på læber og er mere en tilfreds udover det laver de også de smukkeste vipper og det bedste og sødeste behandling og betjening kan varmt anbefales

Denise ​Elisabeth Valbjørn

"Så glad for resultatet"

Jeg har fået lavet permanente bryn og er Så glad for resultatet. Fik virkelig god vejledning og der blev gået grundigt og trygt til værks med optegningen. De får mine klare anbefalinger.

Eli​sa Theil​

​Har du spørgsmål eller vil du booke tid? Kontakt os

​Har du spørgsmål til de forskellige behandlinger er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller ved et besøg i klinikken.

Book en tid​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt