Har du nogen spørgsmål?

Udfyld felterne herunder, så vil vi vende tilbage.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få smukke naturlige bryn og øjenvipper med

‍Brow & Lash lift​

Brow & Lash lift

Ønsker du mere fyldige og velplejede bryn og samtidig spare tid på selv at rette og tegne dine bryn op hver morgen, så er vores brow lift noget for dig. Med et brow lift har du altid velplejede bryn fra du står ud af sengen om morgenen og til du går i seng igen om aftenen.

Brow lift, der også går under navnet brow lamination, er en teknik, der ved hjælp af keratinprodukter former dine bryn på en måde, der ikke er muligt med de traditionelle brynprodukter. Keratin behandlingen er med til at gøre dine naturlige bryn mere definerede og voluminøse og anbefales især, hvis du har vildfarne hår i dine bryn.

Når du booker en behandling med Lash Lift her hos Klinik Hadberg, får du samtidig en farvning af dine øvre vipper samt en hovedbundsmassage. Derudover er Lash Lift altid inkl. Keratin Boost, der er en plejende efterbehandling.​

Med Lash Lift bliver dine egne naturvipper bukket, så de kommer til at se mørkere og længere ud. Inden vi påbegynder behandlingen, finder vi frem til det buk, som passer bedst til dine vipper, således at du får et flot og tilfredsstillende look. Med Lash Lift slipper du for at tage mascara på og du behøver ikke længere bruge tid på at lave vippebuk, inden du skal ud ad døren. Modsat vores andre eyelash extensions, må du gerne bruge mascara efter din behandling, men da behandlingen er inkl. farvning af dine øvre vipper, er det ikke længere nødvendigt med mascara.

Hvad koster en behandling?​

Se vores priser for brow og lash lift

Brow lift

Brow lift

Inkl. hovedbundsmassage

Pris

450 kr.

Lash og brow lift

Luksuspakken

Pris

750 kr.

Lash lift

Lash lift

Inkl. hovedbundsmassage + farve af øvre vipper

Pris

450 kr.

Lash og brow lift

Luksuspakken

Pris

750 kr.

Vores Lash Lift er ALTID inkl. eksklusiv Keratin Boost, som er en plejende aftercare behandling.

Ord fra vores kunder

Hør, hvad vores kunder har at sige om deres oplevelser med vores tjenester.

"Rigtig god oplevelse"

Super søde og venlig personale. Jeg var hos Trine i dag til genopfyldning af mine bryn, igen en rigtig god oplevelse og et flot resultat. Jeg vil klart anbefale klinik Hadbjerg i Haderslev.

Ha​nne Børgager Junker

"Kan varmt anbefales"

Har fået lavet pmu på læber og er mere en tilfreds udover det laver de også de smukkeste vipper og det bedste og sødeste behandling og betjening kan varmt anbefales

Denise ​Elisabeth Valbjørn

"Så glad for resultatet"

Jeg har fået lavet permanente bryn og er Så glad for resultatet. Fik virkelig god vejledning og der blev gået grundigt og trygt til værks med optegningen. De får mine klare anbefalinger.

Eli​sa Theil​

​Har du spørgsmål eller vil du booke tid? Kontakt os

​Har du spørgsmål til de forskellige behandlinger er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller ved et besøg i klinikken.

Book en tid​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt