Har du nogen spørgsmål?

Udfyld felterne herunder, så vil vi vende tilbage.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få smukke naturlige bryn med

‍Brow lift​

Ønsker du mere fyldige og velplejede bryn og samtidig spare tid på selv at rette og tegne dine bryn op hver morgen, så er vores brow lift noget for dig. Med et brow lift har du altid velplejede bryn fra du står ud af sengen om morgenen og til du går i seng igen om aftenen.

Brow lift, der også går under navnet brow lamination, er en teknik, der ved hjælp af keratinprodukter former dine bryn på en måde, der ikke er muligt med de traditionelle brynprodukter. Keratin behandlingen er med til at gøre dine naturlige bryn mere definerede og voluminøse og anbefales især, hvis du har vildfarne hår i dine bryn.

Selve behandlingen tager en time, hvor vi starter med at rense og forberede dine bryn. Herefter påfører vi et keratinprodukt, hvorpå vi påsætter strips på dine bryn som en slags laminering. Hos Klinik Hadberg benytter vi produkter fra det anerkendte og førende brand Thuya. Gelen fra Thuya medvirker til at åbne disulfid-bindingerne i håret, så det er muligt at ændre form og retning til det ønskede. Den brugte gel er mild for din hud og øjenområder og en af de bedste på markedet, der skaber langtidsholdbare resultater.

Selve keratinproduktet skal sidde i 10 – 15 minutter, hvorefter vi skyller det af og påføre Thuya Pro Line nærende creme. Cremen reparerer keratinkæden, hvilket er med til at give dig en længerevarende øjenbrynsform, samt er med til at holde håret blødt og silkeagtigt. Til sidst vil vi påføre den aftalte brynfarve og tilrette dine bryn, så de er helt perfekte, når du forlader klinikken.

Inden vi påbegynder din behandling, har vi sammen med dig taget en dialog om dine ønsker i forhold til formen af dine bryn. Herefter former vi dine bryn i den ønskede groretning, hvorefter vi påfører et styrkende keratin, der indeholder vitaminer og essentielle olier. Keratinen er med til at styrke og glatte din hårstrå. Til slut påfører vi en nærende Thuya Pro Line regenererende creme, der tilføjer den nødvendige fugt til dine bryn. Samt tilføjer E-vitamin, der er med til at forbedre din hårstruktur, samt nærer og beskytter mod skadelige virkninger fra miljøet.

Hele behandlingen er smertefrit og de næste 6 uger vil du kunne nyde dine nye og velplejede bryn. Et brow lift her hos Klinik Hadberg er altid inklusive farve og ret af bryn.

Hvad koster en behandling?​

Se vores priser for brow lift

Brow lift

Brow lift

Inkl. hovedbundsmassage

Pris

450 kr.

Brow lift før og efter

Brow lift er smertefrit og stort set uden mén efterfølgende. Du kan opleve, at huden omkring dine bryn bliver en smule rødt og lidt hævet efter behandlingen. Det vil dog hurtigt gå over.

Vi anbefaler, at du undgår sauna, træning, svømning og stærk sol i op til 24 timer efter din behandling. Samtidig er det vigtigt, at du ikke bruger makeup på dine bryn og gnider i dine øjne, så det påvirker dine bryn i 24 timer efter behandlingen.

Derudover kan du med fordel bruge en plejende bryn serum hjemme, for at pleje og styrke dine bryn. Hos Klinik Hadbjerg har du altid mulighed for at tilkøbe plejeprodukter som efterpleje til en behandling.

I de efterfølgende uger anbefaler vi, at du ikke renser dine bryn med for voldsomme bevægelser i dine renserutiner samt undgår olieholdige hudpleje- eller makeup produkter på dine bryn.​

Hvor længe holder brow lift?

Et brow lift vil holde formene på dine bryn i op til 6 uger. Holdbarheden afhænger af, hvordan du plejer din bryn efter behandlingen. I klinikken har vi plejeprodukter, som du kan tilkøbe til din efterbehandling og vi anbefaler, at du bruger produktet dagligt.

​Er brow lift for alle?​

Brow lift eller brow lamination er især eget for dig, der:

  • Ønsker mere form på dine bryn
  • Mangler fylde til dine egne naturlige bryn
  • Har vildfarne og krøllede hår i dine bryn
  • Har bryn, der vokser i forskellige retninger


Vi anbefaler ikke behandlingen, hvis du ar eller forbrændinger i nærheden af dine øjne. Har du betændelse i øjenbrynsområdet eller allergi anbefales det at undgå et brow lift.

Har du overplukket dine bryn eller har du fra naturens side sparsomme bryn, kan du bruge en collagen serum, der er med til at nærer og fugte dine bryn. Efter ca. 8 uger vil der herefter kunne være mulighed for et brow lift. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om dine bryn er egnet.​

Ord fra vores kunder

Hør, hvad vores kunder har at sige om deres oplevelser med vores tjenester.

"Rigtig god oplevelse"

Super søde og venlig personale. Jeg var hos Trine i dag til genopfyldning af mine bryn, igen en rigtig god oplevelse og et flot resultat. Jeg vil klart anbefale klinik Hadbjerg i Haderslev.

Ha​nne Børgager Junker

"Kan varmt anbefales"

Har fået lavet pmu på læber og er mere en tilfreds udover det laver de også de smukkeste vipper og det bedste og sødeste behandling og betjening kan varmt anbefales

Denise ​Elisabeth Valbjørn

"Så glad for resultatet"

Jeg har fået lavet permanente bryn og er Så glad for resultatet. Fik virkelig god vejledning og der blev gået grundigt og trygt til værks med optegningen. De får mine klare anbefalinger.

Eli​sa Theil​

​Har du spørgsmål eller vil du booke tid? Kontakt os

​Har du spørgsmål til de forskellige behandlinger er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller ved et besøg i klinikken.

Book en tid​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt