Lash Lift giver dig et naturligt look med

Lange voluminøse vipper 

Forløbet hos os foregår ved, at vi starter med at rense dine øjne og vipper og herefter får du silicone pads med en vandbaseret lim, placeret på dine øjenlåg i en størrelse, som giver dine naturvipper det pæneste resultat.

For at isolere dine nederste vipper og forhindre, at de bliver bukket med, får du påsat en fugtgivende øjenmaske. Herefter løftes dine øvre vipper op på limen på de påsatte silicone pads hvor de bliver siddende indtil de har fået et naturligt buk.

Efterfølgende får dine vipper en behandling med Keratin Boost, der styrker dine vipper og forløbet afsluttes med en farvning af dine øvre vipper.

Dine nye Lash Lift vipper holder mellem 6 – 7 uger, hvorefter vi anbefaler, at du booker tid til en ny behandling.

Hvad er vigtigt at være opmærksom på før og efter Lash Lift

Når du møder ind til en behandling hos os, bedes du have fjernet din øjenmakeup og mascara. Det er vigtigt, at du efter forløbet ikke går i bad i 24 timer, samt tager i sauna eller går i solarium. Undgå også at bruge makeup i løbet af det første døgn. Går du i svømmehallen eller bader i andet klorholdigt vand, kan det forkorte levetiden af dit Lash Lift.

For at holde dine vipper flot bukket anbefaler vi, at du bruger en vippe conditioner hver dag samt et vippeserum, der er med til at forstærke og pleje dine naturvipper. Produkterne kan købes her hos Klinik Hadberg.

Hvad koster en behandling?​

Se vores priser for brow lift

Lash lift

Lash lift

Inkl. hovedbundsmassage + farve af øvre vipper

Pris

450 kr.

Lash og brow lift

Luksuspakken

Pris

750 kr.

Vores Lash Lift er ALTID inkl. eksklusiv Keratin Boost, som er en plejende aftercare behandling.​

Ord fra vores kunder

Hør, hvad vores kunder har at sige om deres oplevelser med vores tjenester.

"Rigtig god oplevelse"

Super søde og venlig personale. Jeg var hos Trine i dag til genopfyldning af mine bryn, igen en rigtig god oplevelse og et flot resultat. Jeg vil klart anbefale klinik Hadbjerg i Haderslev.

Ha​nne Børgager Junker

"Kan varmt anbefales"

Har fået lavet pmu på læber og er mere en tilfreds udover det laver de også de smukkeste vipper og det bedste og sødeste behandling og betjening kan varmt anbefales

Denise ​Elisabeth Valbjørn

"Så glad for resultatet"

Jeg har fået lavet permanente bryn og er Så glad for resultatet. Fik virkelig god vejledning og der blev gået grundigt og trygt til værks med optegningen. De får mine klare anbefalinger.

Eli​sa Theil​