Har du nogen spørgsmål?

Udfyld felterne herunder, så vil vi vende tilbage.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få smukke og mere fyldige vipper med

Eyelash extensions ved omhyggelig behandler

Hybrid eyelashes giver dig et mere fyldigere og voluminøst look. Her påsætter vi et mix af Single eyelash extensions og Volume eyelash extensions. Når du booker tid til Hybrid eyelashes, vil vi altid sammen med dig finde frem til de eyelashes, der passer til dine naturvipper og dit behov. Med Hybrid eyelashes, er der mulighed for at få længere og mere fyldige vipper end med Single eyelashes.

Gennem hele behandlingen ligger du på en af vores komfortable brikse med dine øjne lukkede. Du får både en pude, der løfter dit hoved en smule samt et tæppe til at holde dig varm. Første gang du skal have påført extensions, vil en behandling tage 1,5 time, mens en ny påsætning eller et nyt sæt vil tage lidt kortere tid. Behandlingen foregår ved, at vi påsætter Volume eyelash extensions på halvdelen af dine naturvipper, hvorefter vi fylder op med Single eyelash extensions.

Hvad skal du være opmærksom på inden behandling af hybrid lash extensions

Det er vigtigt, at du møder op i vores klinik uden makeup, da det ikke er muligt at påføre Hybrid lash extensions, hvis du har mascara på dine vipper.

Hvis du har tendens til allergi, bedes du gøre opmærksom på dette. Her vil vi anbefale en allergitest, for at se om du vil få en allergisk reaktion på den lim der bliver brugt, når vi påfører vipperne. For nye kunder koster en allergitest 100 kr. og for eksisterende kunder er testen gratis.

Hvis du bruger kontaktlinser, bedes du tage disse ud inden behandlingen. Der kan være mulighed for, at dine linser bliver påvirket af limen.

Hvad skal du være opmærksom på efter behandling af hybrid lashes

Det er vigtigt at du ikke går i bad 24 timer efter behandlingen, da limen har brug for tid til at blive gennemhærdet.

For at undgå skader på dine egne naturvipper samt at dine nye Hybrid lashes forbliver smukke gennem hele holdbarheden, er det vigtigt at du ikke bruger mascara efter behandlingen, da det kan opløse limen, samt benytter en makeup fjerner, der ikke indeholder olie. Undgå også at brug vat, da det kan sætte sig fast i dine extensions.

Du vil også kunne opleve at holdbarheden på dine Hybrid lashes kan blive kortere, hvis du dagligt bruger øjenskygge og eyeliner. Undgå at hive i din nye extensions. Hvis du ønsker at få fjernet dine Hybrid lashes igen, er det vigtigt, at de bliver fjernet i vores klinik, da det ellers kan skade dine naturvipper.

Hos Klinik Hadberg kan du købe produkter, der er egnet til vedligeholdelse af dine Hybrid lashes. Vi anbefaler at du køber en eyelash serum, der er med til at styrke dine naturvipper samt en vippeshampoo, som du kan bruge når du går i bad.

Hvad koster en behandling?​

Se vores priser for hybrid lash extensions

Hybrid lash extensions

Nyt sæt

1,75 time

Pris

875 kr.

Lille opfyldning

Hver 2. uge

Pris

475 kr.

Stor opfyldning

Hver 3. uge

Pris

575 kr.

Ord fra vores kunder

Hør, hvad vores kunder har at sige om deres oplevelser med vores tjenester.

"Rigtig god oplevelse"

Super søde og venlig personale. Jeg var hos Trine i dag til genopfyldning af mine bryn, igen en rigtig god oplevelse og et flot resultat. Jeg vil klart anbefale klinik Hadbjerg i Haderslev.

Ha​nne Børgager Junker

"Kan varmt anbefales"

Har fået lavet pmu på læber og er mere en tilfreds udover det laver de også de smukkeste vipper og det bedste og sødeste behandling og betjening kan varmt anbefales

Denise ​Elisabeth Valbjørn

"Så glad for resultatet"

Jeg har fået lavet permanente bryn og er Så glad for resultatet. Fik virkelig god vejledning og der blev gået grundigt og trygt til værks med optegningen. De får mine klare anbefalinger.

Eli​sa Theil​

​Har du spørgsmål eller vil du booke tid? Kontakt os

​Har du spørgsmål til de forskellige behandlinger er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller ved et besøg i klinikken.

Book en tid​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt