Få ekstra fyldige øjenvipper med en flot volumen med

Mega volume lash 

Ønsker du maksimal volume på dine vipper, er Mega volume lash muligheden for dig. Med mega volume lash får dine vipper et fyldigere og længere look, der er ud over hverdagslooket. Behandlingen er for alle, da vi bruger en ny og mere avanceret type extensions, der er tyndere end de almindelige volume eyelashes. Fordi Mega volume er så lette, er de optimale for dig der har naturvipper, som kan være beskadiget eller skrøbelige.

Mega volume lashes bliver spredt ud som en vifte og herefter påsat på nogle af dine egne naturvipper en ad gangen, og dermed opnår du det meget voluminøse udseende. Vi bruger kun certificerede limprodukter og skulle du være i tvivl om du er allergisk overfor produkterne, er der mulighed for at få foretaget en allergitest inden vi begynder behandlingen.

Vi tager altid udgangspunkt i dine egne naturvipper inden vi finder det antal Mega volume lashes der skal tilføjes. Her kigger vi på tilstanden af dine vipper, deres antal og styrken.

Gennem hele behandlingen ligger du komfortabelt på en af vores brikse og slapper af med lukkede øjne. For at du kan ligge behageligt, har vi også en pude til dit hoved samt et tæppe til at holde dig varm. Behandlingen forventes at tage 2 timer. Ønsker du at bibeholde dit nye flotte look anbefaler vi at du booker tid til en genopfyldning efter 3 uger.

Hvad du skal være opmærksom på?

- Før og efter behandlingen med mega volume lashes

For at vi kan starte behandlingen af dine vipper, er det vigtigt at du møder op i vores klinik uden mascara og andet øjenmakeup. Bruger du kontaktlinser til dagligt, er det en god ide at tage disse ud inden vi begynder behandlingen, da linserne kan blive irriteret af limen som bruges til at påsætte Mega volume lashes.

Efter endt behandling er det vigtigt, at du ikke tager et bad før der er gået 24 timer, da limen på dine Mega volume lashes har brug for tid til at tørre ordentlig. Vi anbefaler, at du bruger makeupfjerner der er fri for olie, da det kan opløse limen og dine extensions vil kunne falde af.

Når du fjerner din makeup, undgå da at bruge vat eller vatrondeller, da det kan sætte sig fast i dine extensions. Undgå også at hive eller gnide i dine øjenvipper. Ønsker du vipperne fjernet, er det vigtigt at du ikke forsøger at fjerne dem selv, men kommer ned i vores klinik. Forsøger du selv, kan du risikere at du beskadiger dine egne naturvipper.

For den bedste vedligeholdelse af dine Mega volume lashes, anbefaler vi et vippeserum, der styrker dine egne naturvipper. Efter behandlingen anbefaler vi også, at du bruger en vippeshampoo til at rengøre dine extensions.

Hvad koster en behandling?​

Se vores priser for Mega volume lash extensions

Mega volume lash extensions

Nyt sæt

2 timer

Pris

1025 kr.

Lille opfyldning

Hver 2. uge

Pris

625 kr.

Stor opfyldning

Hver 3. uge

Pris

675 kr.

Ord fra vores kunder

Hør, hvad vores kunder har at sige om deres oplevelser med vores tjenester.

"Rigtig god oplevelse"

Super søde og venlig personale. Jeg var hos Trine i dag til genopfyldning af mine bryn, igen en rigtig god oplevelse og et flot resultat. Jeg vil klart anbefale klinik Hadbjerg i Haderslev.

Ha​nne Børgager Junker

"Kan varmt anbefales"

Har fået lavet pmu på læber og er mere en tilfreds udover det laver de også de smukkeste vipper og det bedste og sødeste behandling og betjening kan varmt anbefales

Denise ​Elisabeth Valbjørn

"Så glad for resultatet"

Jeg har fået lavet permanente bryn og er Så glad for resultatet. Fik virkelig god vejledning og der blev gået grundigt og trygt til værks med optegningen. De får mine klare anbefalinger.

Eli​sa Theil​