Har du nogen spørgsmål?

Udfyld felterne herunder, så vil vi vende tilbage.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Smukke og naturlige vipper med

Single eyelashes extensions

Single Eyelashes er vipper, der bliver påsat en for en på dine egne naturvipper og som er med til at give dine vipper et mere fyldigt og naturligt udseende. Single eyelash extensions er skånsomme for dine øjenvipper, hvis de bliver påført korrekt og hos en professionel klinik. De kræver ingen vedligeholdelse og du behøver derfor ikke længere bruge tid på at lægge mascara, inden du skal ud ad døren.

Ved besøg i vores klinik guider vi dig igennem valget af de rigtige extensions, så de bliver tilpasset til netop dit behov og samtidig sørger vi for, at de valgte extensions passer til dine egne naturvipper, så de ikke bliver skadet. Selvom du har meget korte øjenvipper, kan du sagtens få påsat nye vipper. Her vælger vi sammen en model, der er tilpasset til dig.

Single eyelash extensions kommer i forskellige længder og tykkelser og bliver påsat en vippe ad gangen. Behandlingen tager 1,5 time og foregår, mens du ligger med lukkede øjne på en af vores behagelige brikse med en pude under dit hoved og et tæppe til at holde dig varm.

Hos Klinik Hadberg bruger vi kun naturlige eller polymeriserede hårstrå, der bliver påsat med klinisk lim. Har du sensitive øjne eller allergi overfor makeup, er Single eyelash extensions en mulighed for dig til at få lange og tykkere øjenvipper uden brug af mascara.

Det er vigtigt, at du møder op til behandlingen hos os uden øjenmakeup, da vi ellers ikke vil kunne gennemføre behandlingen. Hvis du bruger kontaktlinser, bedes du tage disse ud inden behandlingen. Der kan være mulighed for, at dine linser bliver påvirket af limen.

Hvad skal du være opmærksom
​på efter behandling af single lashes

Da du mister dine naturlige vipper med op til 5 vipper dagligt, vil en behandling forventes at holde mellem 2-3 uger. Vi anbefaler, at du booker tid til en opfølgning efter dit første besøg hos os. Hvis du ønsker at få dine vipper fjernet igen, anbefaler vi altid, at de bliver fjernet i vores klinik. Hvis du forsøger at fjerne dem selv, vil det kunne gå ud over dine egne naturvipper.

Du bør undgå at gå i bad og tage sol i solarium i op til et døgn efter behandlingen for at limen bliver helt gennemtør. For den bedste oplevelse med dine nye Single lashes, bør du herefter bruge en speciel vippeshampoo. Denne har du mulighed for at tilkøbe i vores klinik.

Det er vigtigt, at du ikke bruger makeupfjerner med olie, da det vil skade dine Single lashes. Klor- og saltvand kan også være med til at forringe holdbarheden på dine påsatte vipper og derfor bør du undgå svømmehaller og pools.

Når du har fået påsat Single lashes er det ikke længere nødvendigt for dig at bruge mascara eller vippebukker. Begge dele bør du undgå og først begynde at bruge igen, hvis du ønsker at få fjernet dine lashes.

Hvad koster en behandling?​

Se vores priser for Single lash extensions

Single lash extensions

Nyt sæt

1,75 time

Pris

725 kr.

Lille opfyldning

Lille opfyldning

Pris

375 kr.

Stor opfyldning

Hver 3. uge

Pris

475 kr.

Ord fra vores kunder

Hør, hvad vores kunder har at sige om deres oplevelser med vores tjenester.

"Rigtig god oplevelse"

Super søde og venlig personale. Jeg var hos Trine i dag til genopfyldning af mine bryn, igen en rigtig god oplevelse og et flot resultat. Jeg vil klart anbefale klinik Hadbjerg i Haderslev.

Ha​nne Børgager Junker

"Kan varmt anbefales"

Har fået lavet pmu på læber og er mere en tilfreds udover det laver de også de smukkeste vipper og det bedste og sødeste behandling og betjening kan varmt anbefales

Denise ​Elisabeth Valbjørn

"Så glad for resultatet"

Jeg har fået lavet permanente bryn og er Så glad for resultatet. Fik virkelig god vejledning og der blev gået grundigt og trygt til værks med optegningen. De får mine klare anbefalinger.

Eli​sa Theil​

​Har du spørgsmål eller vil du booke tid? Kontakt os

​Har du spørgsmål til de forskellige behandlinger er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller ved et besøg i klinikken.

Book en tid​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt