Har du nogen spørgsmål?

Udfyld felterne herunder, så vil vi vende tilbage.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Volume lashes giver dig længere og

‍Fyldigere vipper

Volume lashes er for dig, der ønsker et mere dramatisk look med fylde og ekstra volume. Hver enkelt vippe vil blive påsat og spredt ud i en vifte på dine egne naturvipper. Vipperne er tyndere end de vipper, der bruges til Hybrid og Single eyelashes og dine naturvipper vil derfor ikke tage skade af vægten fra dine nye Volume lashes.

Når du booker tid til en behandling, vil vi sammen med dig gennemgå de forskellige tykkelser samt længder, for at finde frem til netop den form, der passer bedst til dit behov. Vi undersøger altid om dine vipper er egnet til Volume lashes inden vi påbegynder en behandling. For at du kan opretholde dit nye look anbefaler vi, at du får en opfyldning hver 2. – 3. uge. Efter første behandling, er det derfor altid en god ide at booke tid til den næste opfyldning.

Under behandlingen vil du ligge med lukkede øjne på vores briks i afslappende omgivelser og med en pude til dit hoved samt et tæppe til at holde dig varm. Behandlingen tager 1,5 time og for nogle bliver det til en lille lur, mens de nye Volume lashes bliver påsat.

Før og efter din behandling med volume lashes extensions

Det er vigtigt at du møder op til din behandling uden makeup. Det gælder både mascara og andre former for øjenmakeup. Bruger du kontaktlinser anbefaler vi, at du fjerner dine linser inden behandlingen, da dine linser kan blive påvirket af limen

Hvis du har allergi, kan der være mulighed for en allergisk reaktion på limen og vi anbefaler derfor, at du får foretaget en allergitest i vores klinik inden påsættelse af Volume lash extensions. Testen er gratis for nuværende kunder og for nye kunder koster den 100 kr.


Efter din behandling er det vigtigt, at dine nye Volume lash extensions ikke bliver våde i op til 24 timer efter, at du har forladt vores klinik. Derfor skal du vente i et døgn inden du tager et bad. Vi anbefaler, at du bruger en vippeshampoo til at rense dine extensions når du går i bad og efterfølgende vippeserum, der er med til at styrke dine egne naturvipper. Alle produkter kan købes her hos Klinik Hadberg.

Når du har fået påsat Volume lash extensions, er det ikke længere nødvendigt med mascara. Samtidig er mascara med til at opløse limen på dine vipper og derfor er det ikke noget, som vi anbefaler at du bruger. Undgå at bruge makeup fjerner, der indeholder olie samt vat og vatrondeller, da vattet kan sætte sig fast i dine nye vipper.

Det er vigtigt, at du ikke selv forsøger at fjerne dine extensions ved at rykke i dem, da det kan skade dine naturvipper. Ønsker du at få fjernet dine Volume lash extensions bedes du kontakte vores klinik for at få booket en tid.

Hvad koster en behandling?​

Se vores priser for Volume lash extensions

Volume lash extensions

Nyt sæt

2 timer

Pris

925 kr.

Lille opfyldning

Hver 2. uge

Pris

525 kr.

Stor opfyldning

Hver 3. uge

Pris

625 kr.

Ord fra vores kunder

Hør, hvad vores kunder har at sige om deres oplevelser med vores tjenester.

"Rigtig god oplevelse"

Super søde og venlig personale. Jeg var hos Trine i dag til genopfyldning af mine bryn, igen en rigtig god oplevelse og et flot resultat. Jeg vil klart anbefale klinik Hadbjerg i Haderslev.

Ha​nne Børgager Junker

"Kan varmt anbefales"

Har fået lavet pmu på læber og er mere en tilfreds udover det laver de også de smukkeste vipper og det bedste og sødeste behandling og betjening kan varmt anbefales

Denise ​Elisabeth Valbjørn

"Så glad for resultatet"

Jeg har fået lavet permanente bryn og er Så glad for resultatet. Fik virkelig god vejledning og der blev gået grundigt og trygt til værks med optegningen. De får mine klare anbefalinger.

Eli​sa Theil​

​Har du spørgsmål eller vil du booke tid? Kontakt os

​Har du spørgsmål til de forskellige behandlinger er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller ved et besøg i klinikken.

Book en tid​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt