Har du nogen spørgsmål?

Udfyld felterne herunder, så vil vi vende tilbage.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et naturligt og blødt look med

Wispy Lashes

Wispy Lashes - Hvad er det, og hvordan virker det?

Wispy lashes er en populær type af eyelash extensions, der er kendt for at give et naturligt og blødt look. De består af en kombination af tynde og tykkere vipper og er karakteriseret ved deres lette og luftige udseende, der ligner dine naturlige vipper.Wispy lashes arrangeres i en asymmetrisk måde for at skabe et unikt og smukt resultat. Hver enkelt vippe er omhyggeligt påsat for at opnå det bløde, men alligevel fyldige look, som er typisk for wispy lashes.

Denne type vippeforlængelse er velegnet til alle, der ønsker et naturligt look med ekstra volumen og længde på vipperne. Wispy lashes kan også være et godt alternativ til mere dramatiske vippestilarter, da det kan give en mere diskret, men stadig markant effekt.

Wispy lashes kan tilpasses til forskellige øjenformer og personlige præferencer. Dette sikrer, at dine wispy lashes passer perfekt til din stil og giver dig det ønskede look.

Hos Klinik Hadberg tilbyder vi vores kunder wispy lashes, og vores erfarne vippestylister Line, vil sørge for at skræddersy behandlingen til netop dine ønsker og behov. Vi anvender kun de bedste materialer og teknikker for at sikre det mest naturlige resultat.

Eyelash Extensions - behandling og vipper

Behandlingen vil tage omkring 1,5-2 timer, afhængigt af dine ønsker og behov. Vi vil først rense dine naturlige vipper grundigt for at fjerne eventuel olie eller snavs, der kan påvirke limens holdbarhed.

Herefter påføres de individuelle lashes og fans i en blanding af forskellige længder og tykkelser for at skabe en blød og fluffy stil. Det gør vi ved at påføre dem i 2 lag.

Det første lag er Spikes, der er 2-3 mm længere end hovedlaget. De er lavet af closed fans (til wispy volume) eller individuelle vipper (til wispy classic og wispy hybrid lashes). Der er normalt 7-10 spikes per øje. Line lægger to individuelle vipper eller closed lash fans tæt på hinanden for at skabe en spike, så hvis du mister en forlængelse, er den anden der for at udfylde hullet.

Vi anvender længder fra 8 mm. - 14 mm. i 0,05-0,07 mm. og spikes op til 18 mm. i primært C eller D curl, alt efter kundens naturvipper.

Det andet lag er Fans. Dette lag er skabt med 2-6D fans, også kendt som volume lashes. De tilføjes for at udfylde hullerne mellem spikes og tilføje tæthed og tykkelse til vipperne. Vi bruger normalt fans, der er 7mm til 14mm lange og meget tynde, 0,03-0,05mm i C eller D curl.

Hvad koster en behandling?​

Se vores priser for Wispy lash extensions

Wispy lash extensions

Nyt sæt

2 timer

Pris

875 kr.

Opfyldning

Lille

Pris

575 kr.

Opfyldning

Stor

Pris

675 kr.

Hvilke typer af Wispy Lashes findes der?

Hos Klinik Hadberg har vi 3 typer af wispy lashes, du kan vælge imellem:

  • Wispy classic lashes
  • Wispy volume lashes
  • Wispy hybrid lashes

Wispy classic lashes skabes ved at kombinere individuelle vippeforlængelser af forskellige længder. De ser fluffy og fjerlette ud og giver længde samt noget volumen til dine naturlige vipper. Denne stil er et godt valg for dig, der ønsker, at dine klassiske vipper skal være mere iøjnefaldende.

Wispy volume lashes skabes ved at kombinere forskellige fans af 2-6 vippeforlængelser. Closed fans bruges til at skabe spikes, og mellem dem indsættes 2D til 6D fans for at tilføje tæthed og volumen.

Wispy hybrid lashes kombinerer disse to teknikker. Spikes skabes med individuelle vippeforlængelser, og fans af volume vippeforlængelser er mellem dem.

Hvor længe holder Wispy lashes?

Wispy øjenvippeforlængelser følger vækstcyklussen for dine naturlige vipper og falder af med dem, hvilket betyder, at de vil vare i 6-8 uger. 

Men efter 3-4 uger er halvdelen af dine vipper ved at falde af, og du skal have påfyldning for at få dine wispy øjenvippeforlængelser til at se godt ud så længe som muligt.

Hvordan vedligeholdes min
​vippe extensions?

Vi anbefaler, at du følger vores retningslinjer, hvis du vil undgå at dine vippe extensions falder af for hurtigt.

  • Undgå at vaske dine vippe extensions i 24 timer efter behandlingen.
  • Undgå lange brusere og damp i 24 timer efter behandlingen.
  • Vær forsigtig, når du vasker dit ansigt efter øjenvippe extensions behandlingen. Brug en klud og undgå området omkring øjnene.
  • Undgå at bruge oliebaserede produkter, da de vil nedbryde limen og ødelægge dine extensions.
  • Undlad at bruge øjenvippebukkeren.Undgå at gnide eller trække i dine vippe extensions.
  • Sov på ryggen for at undgå at ødelægge dine extensions i løbet af natten.
  • Brug ikke mascara i løbet af øjenvippe extensions efterbehandlingen, da det kan løsne limen og ødelægge dine extensions.


I de første 24-48 timer, anbefales det at undgå brusebade, for at holde dine frisk lavet Wispy lashes tørre. Men hvis du virkelig har brug for det, skal du prøve ikke at få vipperne våde. Vend dit ansigt væk fra bruserens stråler. Hvis du har brug for at vaske dit hår, anbefaler vi at du bærer svømmebriller for at holde Wispy lashes tørre. Efter de første 24-48 timer kan du tage brusebad normalt og endda svømme med Wispy lashes. 

Husk bare at tørre dem bagefter. Blæs tørre dine Wispy lashes med en hårtørrer på kold indstilling. Hvis du tørrer dine Wispy lashes, vil de holde længere.

Ord fra vores kunder

Hør, hvad vores kunder har at sige om deres oplevelser med vores tjenester.

"Rigtig god oplevelse"

Super søde og venlig personale. Jeg var hos Trine i dag til genopfyldning af mine bryn, igen en rigtig god oplevelse og et flot resultat. Jeg vil klart anbefale klinik Hadbjerg i Haderslev.

Ha​nne Børgager Junker

"Kan varmt anbefales"

Har fået lavet pmu på læber og er mere en tilfreds udover det laver de også de smukkeste vipper og det bedste og sødeste behandling og betjening kan varmt anbefales

Denise ​Elisabeth Valbjørn

"Så glad for resultatet"

Jeg har fået lavet permanente bryn og er Så glad for resultatet. Fik virkelig god vejledning og der blev gået grundigt og trygt til værks med optegningen. De får mine klare anbefalinger.

Eli​sa Theil​

​Har du spørgsmål eller vil du booke tid? Kontakt os

​Har du spørgsmål til de forskellige behandlinger er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller ved et besøg i klinikken.

Book en tid​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt