Har du nogen spørgsmål?

Udfyld felterne herunder, så vil vi vende tilbage.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få smukke og overdådige vipper med​

Y-lashes extensions

Y-lashes er vipper, der er formet som et Y og som giver dine vipper et øget løft og volume. Y-lash extensions bliver påført en for en på dine egne vipper med en godkendt lim. Inden vi starter din behandling, tager vi altid udgangspunkt i dine egne naturvipper for valg af extensions og finder længden og tykkelsen på de lashes, der passer til netop dine vipper.

Behandlingen tager 1,5 time og gennem hele forløbet vil du ligge med lukkede øjne på en af vores behagelige brikse med pude til at løfte dit hoved og et tæppe til at holde dig varm. Vi anbefaler, at du booker en ny genopfyldning indenfor 3 uger, da du helt naturligt mister op til 5 naturvipper om dagen og dine extensions vil falde af sammen med dine egne vipper.

Hvad skal du være opmærksom på før og efter en behandling med Y-lashes

Når du møder op til en behandling, er det vigtigt, at du ikke har mascara på dine vipper. Hvis du er i tvivl om, at du får en allergisk reaktion overfor den lim som benyttes, anbefaler vi at du tager en allergitest inden du påbegynder forløbet. Hvis du bruger kontaktlinser, er det en god ide at tage disse ud inden, da limen kan irritere dine linser.

Efter at du har fået påsat Y-lashes hos os, er det vigtigt at du i 24 timer ikke går i bad eller tager sol i solarium. Dette er for, at limen får tid til at hærde. Vi anbefaler at du vasker dine extensions med en vippeshampoo og bruger vippeserum, der er med til at forstærke dine egne naturvipper. Produkterne kan købes i vores klinik og er godkendte til netop eyelash extensions.

For at forhindre at dine Y-lashes falder af før tid, er det vigtigt at du bruger en makeupfjerner, der er fri for olie. Bruger du øjenskygge og eyeliner dagligt, kan dette også være med til at forringe holdbarheden af dine extensions. Samtidig bør du undgå vat og vatrondeller. Vat kan sætte sig fast i dine nye vipper. Når du sover, så anbefaler vi at du ikke sover med hovedet nede i puden. Dette kan også være med til at holdbarheden på dine Y-lashes forringes.

Ønsker du dine eyelashes fjernet før tid, er det vigtigt at du booker en tid i vores klinik, i stedet for at forsøge at fjerne dem selv. Hvis du hiver i dine vipper kan det ødelægge dine egne naturvipper.​

Hvad koster en behandling?​

Se vores priser for Y-lash extensions

Y-lash extensions

Nyt sæt

1,5 time

Pris

825 kr.

Lille opfyldning

Hver 2. uge

Pris

425 kr.

Stor opfyldning

Hver 3. uge

Pris

525 kr.

Ord fra vores kunder

Hør, hvad vores kunder har at sige om deres oplevelser med vores tjenester.

"Rigtig god oplevelse"

Super søde og venlig personale. Jeg var hos Trine i dag til genopfyldning af mine bryn, igen en rigtig god oplevelse og et flot resultat. Jeg vil klart anbefale klinik Hadbjerg i Haderslev.

Ha​nne Børgager Junker

"Kan varmt anbefales"

Har fået lavet pmu på læber og er mere en tilfreds udover det laver de også de smukkeste vipper og det bedste og sødeste behandling og betjening kan varmt anbefales

Denise ​Elisabeth Valbjørn

"Så glad for resultatet"

Jeg har fået lavet permanente bryn og er Så glad for resultatet. Fik virkelig god vejledning og der blev gået grundigt og trygt til værks med optegningen. De får mine klare anbefalinger.

Eli​sa Theil​

​Har du spørgsmål eller vil du booke tid? Kontakt os

​Har du spørgsmål til de forskellige behandlinger er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller ved et besøg i klinikken.

Book en tid​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt