Har du nogen spørgsmål?

Udfyld felterne herunder, så vil vi vende tilbage.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Velkommen til Klinik Hadberg

Om Klinik Hadberg

Velkommen til Klinik Hadberg

Når du træder ind ad døren til Klinik Hadberg, bliver du mødt af Trine og Line. De to søstre, der med hver deres speciale, begge har en stor passion for skønhedspleje.

Trine er uddannet professionel kosmetisk tatovør, mens Line er certificeret junior Lash Classic stylist og certificeret til behandling af kosmetisk tandblegning. Trine og Line sørger altid for at holder sig opdateret omkring deres faglighed indenfor skønhedspleje med videreuddannelser og faglige kurser.

Hos Klinik Hadberg bruger vi kun de bedste produkter og udstyr på markedet til vores kosmetiske behandlinger. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge og derfor er alle vores produkter nøje udvalgte til at give de bedste resultater i vores behandlinger.

De professionelle produkter, som vi anvender i klinikken, har du som kunde mulighed for at købe med hjem, så du altid er sikret den bedste pleje til dit ansigt og din krop. Du er selvfølgelig også velkommen til at købe vores produkter, hvis du har fået foretaget din behandling hos en anden klinik.

Besøg vores klinik her i Haderslev og vi finder sammen frem til de produkter, der giver dig den bedste pleje. I klinikken bruger vi kvalitetsprodukter fra mærkerne Real Rebel, Blink Nordic og Smileeffect.

Ønsker du at glæde en med et skønhedsgavekort i gave, så har du også mulighed for at købe gavekort på et valgfrit beløb hos os. Kig ind i klinikken og se, hvad vi kan tilbyde af muligheder for et gavekort.​

Ord fra vores kunder

Hør, hvad vores kunder har at sige om deres oplevelser med vores tjenester.

"Rigtig god oplevelse"

Super søde og venlig personale. Jeg var hos Trine i dag til genopfyldning af mine bryn, igen en rigtig god oplevelse og et flot resultat. Jeg vil klart anbefale klinik Hadbjerg i Haderslev.

Ha​nne Børgager Junker

"Kan varmt anbefales"

Har fået lavet pmu på læber og er mere en tilfreds udover det laver de også de smukkeste vipper og det bedste og sødeste behandling og betjening kan varmt anbefales

Denise ​Elisabeth Valbjørn

"Så glad for resultatet"

Jeg har fået lavet permanente bryn og er Så glad for resultatet. Fik virkelig god vejledning og der blev gået grundigt og trygt til værks med optegningen. De får mine klare anbefalinger.

Eli​sa Theil​

​Har du spørgsmål eller vil du booke tid? Kontakt os

​Har du spørgsmål til de forskellige behandlinger er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller ved et besøg i klinikken.

Book en tid​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt