Har du nogen spørgsmål?

Udfyld felterne herunder, så vil vi vende tilbage.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få flotte og velplejede bryn med

Permanent makeup

Permanent makeup bryn er en behandling, hvor du får tatoveret øjenbryn ved, at der bliver lagt et pigment ind under dit yderste hudlag med specialfremstillede nåle. Behandlingen bliver også kaldt mikropigmentering og bliver udført med en maskine, der deponerer allergivenlige pigmenter i dit yderste hudlag i 0,2 – 0,5 mm. dybe.

Du har mulighed for at få en gratis og uforpligtende konsultation inden du tager en beslutning omkring permanent makeup bryn, hvor vi gennemgår hele forløbet fra start til slut. Du har selvfølgelig også mulighed for at booke tid hos os, hvor vi starter behandlingen af dine bryn uden en konsultation.

Inden din aftale hos os, sender vi dig informationer omkring de forholdsregler, som du skal være opmærksom på i ugerne op til din behandling. Det er vigtigt, at du læser disse og overholder vores anbefalet retningslinjer, da vi ellers ikke ville kunne udføre din behandling.

Når du møder ind til din aftale hos os, finder vi sammen ud af dine ønsker og forventninger med formen på dine nye bryn. Din behandler Trine, der er uddannet kosmetisk tatovør, finder herefter frem til den farve, der passer bedst til dit ansigt og dine nuværende naturbryn.

Inden vi går i gang med mikropigmenteringen, vil vi tegne brynene op, så du får mulighed for at se resultatet. Når du har accepteret dine tegnede bryn, vil Trine herefter gå i gang med behandlingen af dine permanent makeup bryn. Hos Klinik Hadberg stræber vi altid efter at opnå et naturligt og æstetisk resultat. Dette opnår vi gennem vores viden og ekspertise samt den analyse, vi foretager og de teknikker vi bruger.

Behandlingen tager op til 3 timer. Herefter skal dine øjenbryn hvile og hele i 6 - 8 uger, hvor du skal ind til din 2. behandling. I enkelte tilfælde kræver et færdigt resultat en 3. behandling.

Forholdsregler inden behandlingen

Inden du møder op til din behandling, er det vigtigt, at du ikke har noget makeup på samt creme, der indeholder olie. Det fedter huden og gør det svært for pigmentfarven at sætte dig.

​Permanent makeup bryn efterbehandling

Vi gennemgår altid, hvad du kan forvente efter dine behandlinger og hvordan du skal vedligeholde dine permanente makeup bryn.

I de første par dage efter din behandling kan dine øjenbryn være følsomme og hævede. Mellem behandlingerne vil dine øjenbryn skifte farve og du kan forvente, at 20-30% af farven vil forsvinde igen. Du får et gratis serum med efter din behandling, som du skal påføre dine bryn hver morgen og aften i en uge. Du vil også modtage en after care seddel med informationer omkring, hvordan du bedst kan efterbehandle dine bryn, for at du opnår et godt resultat.

I 48 timer efter behandlingen af dine permanente bryn, skal du undgå at gå i bad eller vaske dit ansigt, da det er vigtigt at holde din bryn tørre. Du bør også undgå hård træning, da sved kan være medvirkende til, at farven vil falme.

Efter ca. en uge vil dine bryn begynde at skalle. Dette er helt normalt og det er vigtigt, at du lader hudskorper falde af naturligt og ikke selv forsøger at fjerne dem ved at kradse dem af. Det kan risikere at ødelægge resultatet.

Ca. 2 uger efter behandlingen vil dine bryn være næsten helet og du vil kunne begynde at bruge makeup igen. Og ca. en måned efter vil du kunne se den naturlige permanente farve og dine øjenbryn have et naturligt udseende.

I de første to uger efter behandlingen er det vigtigt, at du holder dine bryn tørre og rene, også når du går i bad.

Det er også vigtigt, at du ikke bader i klor- eller saltvand, indtil dine bryn er helt helet. Undgå direkte sollys og brug en solcreme, da det kan hjælpe til at farven ikke falmer. Samtidig anbefaler vi, at du sover på ryggen indtil dine bryn er helet.

Oplever du mellem behandlingerne af dine permanent makeup bryn en stærk smerte eller irritation anbefaler vi, at du kontakter os.

Hvad koster en behandling?​

Se vores priser for permanent makeup

Bryn​

1. behandling

Hårstrå/nano hairstroke el. Skyggebryn/ombrebrows​

Pris

2750 kr.

2. behandling

(obligatorisk efter 6-8 uger)

Pris

1650 kr.

3. behandling

(6-8 uger efter 2. behandling)

Pris

750 kr.

Retouch
Fra 2-6 mdr.

Pris

950 kr.

Retouch
Fra 6-12 mdr.

Pris

1500 kr.

Retouch
Fra 13-24 mdr.

Pris

1750 kr.

Gratis konsultation

Hvor længe holder dine
​permanente bryn?

Modsat en rigtig tatovering, så vil pigmenterne forsvinde igen over tid og vi anbefaler derfor, at du får en retouch ca. en gang årligt. Da det er meget individuelt fra person til person, kan du altid kontakte os for en vurdering i forhold til, hvornår det er tid til en ny behandling af dine permanente bryn.

Hvor længe dine permanent bryn holder afhænger af forskellige faktorer som livsstil, hudtype, medicinforbrug og andre faktorer, som vi gennemgår i din første konsultation.

Hvis du ikke ønsker at få opfrisket dine permanente bryn efter vores anbefalet tidshorisont, vil dine bryn med tiden falme og blive noget lysere i farven. Denne forandring er helt normal og forventelig og ønsker du på et senere tidspunkt, at få din mere naturlig farve tilbage, kan du altid få opfrisket dine bryn med en ny behandling.

Kan alle få permanent makeup øjenbryn og hvilke forholdsregler er der?

Som hovedregel kan alle få lavet permanent makeup af øjenbryn. Det kan være, at du har brug for at få mere volumen på dine bryn, hvis du har sparsom hårvækst. Permanente øjenbryn kan også være en mulighed for de kvinder, der har været igennem en sygdom og i den forbindelse har mistet håret. Eller for kvinder, som ønsker at ændre udseendet på deres nuværende naturbryn.

Hvis du selv tegner dine bryn op hver dag for at opnå et mere makeuppet look, kan du med permanente bryn spare tiden inden du skal ud ad døren. Med netop vores Nano hairstroke kan du få samme look, som når du selv tegner dine bryn op.

​Hvis du har allergi overfor makeup eller har svært ved at tegne dine øjenbryn op, som du ønsker at de skal se ud, kan det også være en fordel for dig med permanente bryn.


Det er vigtigt for os, at du er indforstået med de risici, der kan forekomme, når du får foretaget en behandling. Trine, din behandler er professionelt uddannet. Dog kan der være faktorer, der er uden for vores kontrol. Gennem din første konsultation vil du naturligvis blive oplyst om disse samt udfylde et helbredskema.

I yderst sjældent tilfælde kan det ske, at kroppen frastøder pigmentet og dermed ikke optager farven. Da det ikke kan forudses af Klinik Hadberg eller kunden selv, ydes der ingen refundering for de foretaget behandlinger.

Hvis du tidligere har fået permanent makeup bryn hos en anden klinik, vil vi gerne tage en vurdering inden du booker tid til en behandling hos os. Årsagen til dette er, hvis din tidligere behandling ikke er udført korrekt, er der mulighed for, at vi ikke vil kunne foretage en behandling, fordi vi ikke kan stå inde for resultatet. Vi vil dog altid gerne vurdere dine bryn og du er velkommen til at sende tydelige billeder uden makeup ind til os eller booke en gratis konsultation.

Der kan også være tilfælde, hvor du skal vente med en behandling. Disse tilfælde kan være hvis du er gravid eller ammer. Hvis du er i medicinsk behandling eller har feber. Hvis du bruger hormonforstyrrende præparater eller Roaccutan, der bruges til behandling af akne. Det er derfor vigtigt, at du ved din konsultation oplyser, hvis der er forhold, der kan være afgørende for din behandling.


I særlige tilfælde er det desværre ikke muligt at du kan få foretaget en permanent makeup af dine bryn. Dette gælder hvis du har:

 • psoriasis i det pågældende område.
 • Gennemgår en kræftsygdom.
 • En bindevævssygdom.
 • Hudsygdommen Ichthyosis.
 • En autoimmun sygsom som Lupus.
 • Fortykket ardannelse som Keloid.

Se hvilken behandlinger kan du få hos Klinik Hadberg med permanente bryn​

Vi tilbyder to behandlinger indenfor permanent bryn. Nano hairstroke og Ombre brows. Nano hairstroke er en teknik, hvor permanenten ligner rigtige hårstrå. De små og fine nåle er med til at forbedre dine øjenbryn, så du får et meget naturligt udseende. Denne metode er perfekt til dig, der har sparsom hårvækst, hvor du opnår et mere fyldigt look eller ønsker et mere makeuppet look.

Ombre brows giver dig et mere markeret og naturlig udseende, hvor dine bryn laves mørkere i spidsen og lysere i enderne. Efter valgt farve påføres den i dine spidser og herefter bliver den gradvis lysere i enderne.​

Vigtig info inden din behandling

Du skal undgå 1 måned op til behandling:

 • Botox i pande/bryn området

Du skal undgå følgende 1 uge op til behandling:

 • ‍Indtagelse af blodfortyndende medicin
 • Indtagelse af E-vitamin, fiskeolie og andre olier (MK-olie, Udos Choice etc.)
 • Indtagelse af stærke krydderier
 • Indtagelse af stærke antibiotika
 • Brynserum

Du skal undgå følgende 24 timer op til behandling:

 • Alkohol
 • Smertestillende (med undtagelse af Panodil)
 • Koffein (INGEN KAFFE)​

Ord fra vores kunder

Hør, hvad vores kunder har at sige om deres oplevelser med vores tjenester.

"Rigtig god oplevelse"

Super søde og venlig personale. Jeg var hos Trine i dag til genopfyldning af mine bryn, igen en rigtig god oplevelse og et flot resultat. Jeg vil klart anbefale klinik Hadbjerg i Haderslev.

Ha​nne Børgager Junker

"Kan varmt anbefales"

Har fået lavet pmu på læber og er mere en tilfreds udover det laver de også de smukkeste vipper og det bedste og sødeste behandling og betjening kan varmt anbefales

Denise ​Elisabeth Valbjørn

"Så glad for resultatet"

Jeg har fået lavet permanente bryn og er Så glad for resultatet. Fik virkelig god vejledning og der blev gået grundigt og trygt til værks med optegningen. De får mine klare anbefalinger.

Eli​sa Theil​

​Har du spørgsmål eller vil du booke tid? Kontakt os

​Har du spørgsmål til de forskellige behandlinger er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller ved et besøg i klinikken.

Book en tid​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt