Har du nogen spørgsmål?

Udfyld felterne herunder, så vil vi vende tilbage.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et smukt smil med

Permanent makeup læber​

Permanent makeup læber giver dig naturlige fyldigere læber og er med til at give dig et forfrisket udseende. Samtidig kan en permanent af dine læber skjule ar og rynker omkring læberne og få dine læber til at syne mere symmetriske og større. De fleste kvinder kender til, at læbestiften forsvinder efter kort tid. Med permanent makeup læber har du smukke læber lige fra du står op om morgen til du går i seng, uden at du behøver at påføre læbestift.

En permanent af dine læber er en allergivenlig og skånsom behandling uden nogen former for kemikalier. Når du har fået behandling af dine læber, vil det holder i min. 3 år før, at du har brug for et retouch, da farven vil famle med tiden.

Inden du tager en beslutning om en permanent makeup af dine læber, har du mulighed for at få en uforpligtende gratis konsultation. Her går vi forløbet igennem og rådgiver omkring farver og form. Du har selvfølgelig også mulighed for at booke tid hos os, hvor vi starter behandlingen af dine læber uden en konsultation.

Hos Klinik Hadberg bruger vi to teknikker indenfor permanent makeup læber. Den ene af teknikkerne kaldes Contourless Soft Lips. Med respekt for din naturlige læbeform får du med Contourless Soft Lips et naturlig udseende med mere farve på dine læber. Teknikken gør, at der ikke vil komme en tydelig kant rundt om dine læber, men mere en naturlig og blød overgang ind i læben. Hele din læbe vil blive indfarvet, der er med til at give den et blødt udtryk, som hvis du bar lipgloss, dog uden den blanke effekt. Samtidig vil dine læbe komme til at syne op til 30% større.

Den anden teknik, som vi benytter her hos Klinik Hadberg, er Nano Lips. Vi starter med at indramme dine læber med en farve omkring læbekanten og herefter farver vi hele læben. Det giver dig en tydeligere og mere markeret læbekant samt læbelook. Med Nano Lips vil din læbekant blive en smule mere markeret end med Contourless Soft Lips.

Vi skræddersyer altid vores behandlinger til hver enkelt kunde og vi vil sammen med dig finde frem til den farve og behandling, der passer bedst til dine naturlige læber.

Hvem kan få Permanent makeup på læberne

Permanent makeup læber er for alle. Når vi bliver ældre, vil læberne helt naturlig falde mere sammen samtidig med, at de mister farve. I disse tilfælde vil det være en fordel for dig med en permanent makeup på læberne. Har du tidligere fået filler-injektioner er det stadig muligt for dig at få en behandling med Contourless Soft Lips. Dog skal der gå en måned efter dine fillers, inden vi kan foretage behandlingen. Dette gælder også hvis du har fået en permanent makeup behandling af dine læber og gerne vil have fillers efterfølgende.

Inden behandling beder vi dig om at udfylde en samtykkeerklæring, for at sikre at du er sund og rask. Indtager du medicin er det vigtigt, at du altid rådføre dig med din læge inden behandlingen.

Behandling af permanente læber

Du har altid mulighed for at se resultatet inden vi går i gang med behandlingen. Vi tager en dialog om farven på dine læber og herefter vil vi tegne den nye form af dine læber. Hos Klinik Hadberg har du mulighed for at få lige præcis den farve, som du ønsker til dine læber og vi hjælper dig altid med at finde den løsning som passer bedst til dit ansigt.

Når du har accepteret formen, vil vi gå i gang med at tilføje farven til huden rundt om dine læber. For at opnå et naturligt resultat toner vi farven gradvis ind på læben. En behandling tager 2 – 3 timer, hvor du ligger behagelig i en af vores komfortable brikse. Behandlingen er stort set smertefri, da vi lægger en bedøvelse på dine læber inden påbegyndelsen af behandling. Undervejs i behandlingen vil vi bedøve din læber, så du ikke mærker smerter.

En permanent af dine læber kræver to behandlinger med 4 – 6 ugers mellemrum. Her har vi også mulighed for at tilpasse form og farve, hvis du ønsker den anderledes.

Hvad koster en behandling?​

Se vores priser for permanent makeup

1. behandling

Counterless soft lips

Pris

2750 kr.

2. behandling

(Efter 6-8 uger)

Pris

1650 kr.

3. behandling

(6-8 uger efter 2. behandling)

Pris

750 kr.

Retouch

Fra 6 - 24 mdr.

Pris

1500 kr.

Retouch

Efter 24 mdr.

Pris

1750 kr.

Gratis konsultation

Forholdsregler inden behandlingen

Har du tendens til forkølelsessår er det vigtigt, at du tager til din egen læge senest en uge inden behandlingen. Hos din læge kan du få en forebyggende kur mod forkølelsessår, så den permanente behandling ikke fremprovokere et forkølelsessår. Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information om forkølelsessår og permanent af læber.

Da vi ikke kan lave permanent makeup på dine læber, hvis du allerede har et forkølelsessår, er det vigtigt, at du møder op til behandlingen, sår fri.

Permanent makeup læber efterbehandling

Efter behandlingen er det vigtigt, at du passer rigtig godt på dine permanente læber. Du vil få rådgivning og instruktion i, hvordan du sikre den bedste helingsproces, inden du forlader vores klinik.

I det første døgn efter din behandling vil dine læber være hævet og rødmer og du skal forvente en healingperiode på op til 5 dage, hvor der kommer skorpe på læberne. I den periode vil farven fremstå kraftigere. Dette vil eftertage når skorper falder af. Det er vigtigt, at du ikke piller dine skorper af, da det kan forringe virkningen af farvepigmenterne.

I 3 timer efter behandlingen er det vigtigt, at du tørrer dine læber med fugtigt vat for at fjerne lymfevæske. Gentag dette 6 gange for hver 30. minut. Herefter holdes dine læber tørre i 48 timer, hvor de ikke må blive fugtige i f.eks. brusebade og hård træning. Samtidig anbefaler vi, at du undgår rygning i 48 timer efter behandlingen og ellers spiser og drikker som du plejer.

​Inden du forlader vores klinik, får du udleveret en aftercare serum, som du skal påføre dine læber dagen efter om morgenen og herefter morgen og aften i en uge. Påfør cremen i et tyndt lag med en vatpind. Har du tendens til meget tørre læber kan du påføre en smule vaseline 2 gange dagligt 4 dage efter din behandling.


For det bedste resultat anbefaler vi, at du ikke går i svømmehal, sauna og solarium i 2 uger efter behandlingen. Vi anbefaler samtidig, at du bruger en høj solfaktor, så undgår du, at farvepigmenterne bleges for hurtigt.

Vi fraråder behandling permanent makeup af læber, hvis du

  • Har diabetes
  • Har kroniske hudsygdomme
  • Hjerte/karsygdomme
  • Er gravid
  • Allergisk overfor tandlægebedøvelse
  • Har en medfødt blødersygdom
  • Har tendens til sygdom under sårheling
  • Har immunsygdomme
  • Har en nyresygdom
  • Smittet med HIV

Ord fra vores kunder

Hør, hvad vores kunder har at sige om deres oplevelser med vores tjenester.

"Rigtig god oplevelse"

Super søde og venlig personale. Jeg var hos Trine i dag til genopfyldning af mine bryn, igen en rigtig god oplevelse og et flot resultat. Jeg vil klart anbefale klinik Hadbjerg i Haderslev.

Ha​nne Børgager Junker

"Kan varmt anbefales"

Har fået lavet pmu på læber og er mere en tilfreds udover det laver de også de smukkeste vipper og det bedste og sødeste behandling og betjening kan varmt anbefales

Denise ​Elisabeth Valbjørn

"Så glad for resultatet"

Jeg har fået lavet permanente bryn og er Så glad for resultatet. Fik virkelig god vejledning og der blev gået grundigt og trygt til værks med optegningen. De får mine klare anbefalinger.

Eli​sa Theil​

​Har du spørgsmål eller vil du booke tid? Kontakt os

​Har du spørgsmål til de forskellige behandlinger er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller ved et besøg i klinikken.

Book en tid​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt