Har du nogen spørgsmål?

Udfyld felterne herunder, så vil vi vende tilbage.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Efterlader din hud blød og velplejet med

‍Voksbehandlinger

Hos Klinik Hadberg tilbyder vi professionelle voksbehandlinger af hele kroppen. Med en voksbehandling slipper du for at bruge tid på at fjerne uønsket hårvækst samt, at din hud efterfølgende får røde knopper og rødme af din skraber. En voksbehandling går i sin enkelthed ud på, at dine hår på kroppen tages ud med roden i stedet for med en skraber hjemme, hvor håret bliver skåret over ved hudoverfladen.

Vi bruger de anerkendte og patenterede produkter fra det australske mærke Lycon, der selvfølgelig lever op til de strenge krav i både EU og Danmark. Netop deres hot voks smelter ved lavere temperatur end andre varme voks på markedet. Dette er med til at fjerne det ubehag i den meget varme voks, der findes i traditionelle voksbehandlinger.

Alle de produkter, som vi benytter til voksbehandling her i klinikken er 100% naturlige og deres plejende egenskaber er med til at give dig en silkeblød hud.

Vi tilbyder altid, at du kan tage en samtale med os omkring dine muligheder og ønsker omkring en voksbehandling inden vi påbegynder behandlingen.

Hvad koster en behandling?​

Se vores priser for voksbehandlinger

Voksbehandlinger

Underknæ + knæ
45 min.

Pris

350 kr.

Hele ben
60 min.

Pris

500 kr.

Lår
30​ min.

Pris

300 kr.

Armhuler

15 min.

Pris

200 kr.

Hele ansigt

20 min.

Pris

350 kr.

Bryn

20 min.

Pris

150 kr.

Næse

15 min.

Pris

150 kr.

Overlæbe

15 min.

Pris

150 kr.

Underlæbe

15 min.

Pris

150 kr.

Overlæbe, underlæbe + hage

15 min.

Pris

250 kr.

Overlæbe, hage + næse

20 min.

Pris

250 kr.

Kinder

15 min.

Pris

150 kr.

Ryg, skulder + lænd
45 min.

Pris

450 kr.

Bryst

15 min.

Pris

300 kr.

Bryst + mave

30 min.

Pris

450 kr.

Bikinilinje

30 min.

Pris

350 kr.

Lycon Hot voks og voks strips

Til voksbehandlinger her i klinikken bruger vi Lycon hot voks og voks strips. På de mere følsomme dele af kroppen som underarme, ansigtet og bikiniområder benytter vi altid Lycon hot voks.

Til de større områder som arme, ben og ryg bruger vi voks strips. Her påfører vi et tynd lag voks og efterfølgende påsætter vi strips, som tager fat i voksen og med et hurtigt ryk fjerner hårene.Du kan sagtens kombinere en voks behandling med både hot voks og voks strips, hvis du f.eks. ønsker en behandling af dine ben sammen med din bikinilinje.

Behandlingen foregår ved, at området bliver påført et tyndt lag varm voks. Herefter river vi den størknede voks af i en hurtig bevægelse. Dette er med til at fjerne både hår og døde hudceller og efterlader din hud blød og glat.

Voksbehandling mænd

Som mand kan du have udfordringer med uønsket hårvækst ved dine øjenbryn, i næsen eller ører. Vi har naturligvis også forskellige muligheder for voksbehandling til mænd. I vores behandlingen bruger vi voksprodukter, der er udviklet specielt til mænd.

Det er både, når det drejer sig om genstridige og stærke hår eller til de lidt mere sarte hudområder. Vi kan desværre ikke tilbyde intimvoks til mænd. 

Kontakt os eller kig ned i vores klinik og hør mere omkring, hvad vi kan tilbyde dig inden for voksbehandling til mænd.

Inden voks behandling

Ønsker du en voks hårfjerning af et af de større områder som ben, arme, lår og ryg, vil vi inden vi påbegynder behandling, skrubbe området med en skrubbehandske. Dette er for at fjerne de døde hudceller. Det giver dig et meget bedre resultat og samtidig undgår du, at hårene knækker ved voks behandlingen.

Herefter renser vi din hud med en Lycon Cleanser, der bliver brugt sammen med skrubbehandsken, som renser huden for snavs, sved, creme og makeup.

Dagen inden behandlingen er det godt at bruge en bodylotion og skrubbe de større hudflader. Undgå dog at bruge creme og lotion på dagen for din voks behandling.

For at vi kan opnå det bedste resultat med voks behandlingen anbefaler vi, at dine hår på det ønskede område er mindst 0,5 centimeter.

Ved intimvoks er det vigtigt, at du holder hygiejnen i top inden dit besøg hos os og at du bruger tampon, hvis du har menstruation på dagen. Husk, at vi ofte er mere sensitive ved menstruation, så behandlingen vil højst sandsynlig mærkes mere.

Pleje efter voks behandlingen

For at opnå det flotteste resultat mellem og efter behandlinger samt, at du undgår knækkede eller indgroede hår samt tørhed, anbefaler vi, at du følger vores forholdsregler. Efter din voks behandling påfører vi et plejende produkt på din hud, der forebygger indgroede hår og samtidig er medvirkende til at de nye hår kommer bedre ud.

Brug ikke cremer og olie på det behandlede område dagen efter behandlingen. Det er dog vigtigt, at du tilfører det berørte hud en god og nærende fugtighedscreme 1-2 gange daglig. Dette påbegyndes 2 dage efter din behandling. Samtidig anbefales det, at du skrubber huden efter 3. døgn og efterfølgende skrubbes huden 1-2 gange om ugen.

Hos Klinik Hadberg har du mulighed for at købe de plejende produkter, som det anbefales at benytte efter din voks behandling.

Efter din voksbehandling anbefaler vi, at du de næste 24 timer undgår:

  • Solarie
  • Solbadning
  • Svømmehal og boblebade
  • Selvbruner

Vi anbefaler også at du bruger peeling på de voksede områder jævnligt og indtil din næste voksbehandling.​

Hvor længe holder en voks hårfjerning?

Holdbarheden for en voks hårfjerning er op til 4-6 uger. Det kan dog variere fra person til person, da hårtyper har en individuel vækstcyklus. 2 uger efter behandlingen er du hår fri, hvorefter dine hår langsomt vil begynde at vokse ud igen. Det kan tage op til 6 uger inden dine hår er helt udvokset. Her kan det blandt andet være faktorer som din beklædning, hårets grovhed og vækstfaser og om du dyrker meget motion.

Med Lycon voksbehandling fjernes ikke kun hårene. Efter gentagne behandlinger vil du opleve, at den nye hårvækst også bliver blødere og finere. Samtidig vil dine hår tage længere og længere tid inden de vokser ud igen. Bliver området vokset gentagne gange kan mængden af hår blive reduceret over tid for til sidst helt at forsvinde.

Vi tilbyder følgende voks behandlinger

Voks af ben

Her har du mulighed for at få vokset hele benet eller dele af benet. Ved hele benet for og bag, er det både lår, knæ og læg. Er det halvdelen af benet, som ønskes vokset, dækker det fra dit knæ og ned. For begge behandlinger vil vi inden start fjerne de døde hudceller med en skrubbehandske.

Voks af arme

Vi foretager voks af hår på begge underarme og op til skulderen, inklusive eventuelle hår på hænder og fingre og i dine armhuler. Det er vigtigt, at hårene er mindst 0,5 cm lange, så voksen kan gribe fat om håret og opnå det bedst mulige resultat.

Voks af ryg

For nogle så opleves gener på grund af hårvækst på ryggen og her kan en voksbehandling være en effektiv løsning, så du har en glat og flot ryg til sommeren. 

Voksbehandlinger til ryggen er særlig populært blandt mænd, men kvinder er selvfølgelig også velkommen. Vi stræber altid efter at give den bedste og mest effektive behandling til alle vores kunder, så du kan føle dig glad og tilfreds med resultatet, når du forlader klinikken.​

Voks i ansigtet

Når det kommer til fjernelse af uønsket hårvækst i ansigtet, er det især de små, fine hår på overlæben, hagen og kinderne, som mange ønsker at fjerne. Disse hår kan være svære at fjerne med traditionel barbering, og det kan også være smertefuldt og tidskrævende at fjerne dem med en pincet. Hos Klinik Hadberg tilbyder vi voksbehandlinger, der er specielt tilpasset til at fjerne uønsket hårvækst i ansigtet. Din behandler, Trine kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dine individuelle behov.​

Intim voks

Vi tilbyder flere forskellige former for intim voks. Ved intim voks forstås det område omkring din kønsbehåring. Her har du mulighed for at få vokset din bikinilinje og ved denne behandling vokser vi til din trussekant. Du kan også vælge en udvidet bikinivoks, hvor vi vokser omkring 2 cm ind i begge sider af trussekanten.
Som den sidste af de tre muligheder tilbyder vi også den populære brazilian wax. Her bliver dit hår på de ydre kønslæber samt håret mellem ballerne fjernet. Du har mulighed for at vælge om du ønsker, at vi fjerner alt hår eller om du gerne vil have en tynd stribe. Husk at bruge tampon ved menstruation samt at møde op i klinikken renlig.


Vi er meget opmærksom på at området omkring intim voks er sart og derfor bruger vi veganske produkter, der er skånsom mod huden og efterlader din hud blød og velplejet med en behagelig følelse.


Ved intim voks har du mulighed for at tilkøbe en plejeserie, som vi anbefaler at du benytter efterfølgende. Vi tilbyder desværre ikke intimvoks til mænd.

Ord fra vores kunder

Hør, hvad vores kunder har at sige om deres oplevelser med vores tjenester.

"Rigtig god oplevelse"

Super søde og venlig personale. Jeg var hos Trine i dag til genopfyldning af mine bryn, igen en rigtig god oplevelse og et flot resultat. Jeg vil klart anbefale klinik Hadbjerg i Haderslev.

Ha​nne Børgager Junker

"Kan varmt anbefales"

Har fået lavet pmu på læber og er mere en tilfreds udover det laver de også de smukkeste vipper og det bedste og sødeste behandling og betjening kan varmt anbefales

Denise ​Elisabeth Valbjørn

"Så glad for resultatet"

Jeg har fået lavet permanente bryn og er Så glad for resultatet. Fik virkelig god vejledning og der blev gået grundigt og trygt til værks med optegningen. De får mine klare anbefalinger.

Eli​sa Theil​

​Har du spørgsmål eller vil du booke tid? Kontakt os

​Har du spørgsmål til de forskellige behandlinger er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller ved et besøg i klinikken.

Book en tid​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt